Samen Energie

Besparen Nijmegen

Hoe leuk is het om een duurzame houten horloge om je arm te hebben waarbij jij altijd kan zien wat de tijd is. Niet alleen een mooi accessoire maar ook nog eens duurzaam. In vele verschillende kleuren zijn de horloges vaak beschikbaar.

Het houten horloge als promotioneel product

Als het gaat om promotionele artikelen is een houten horloge een goed idee. Ook al zou je het horloge niet gaan dragen, het krijgt wel een prominente plaats in de woonkamer of een specifieke ruimte. Het is hierdoor zeer geschikt om promotioneel bij bedrijven te laten drukken. Bedrijven waar duurzaamheid een groot belang heeft, bijvoorbeeld in de vervaardiging van gebruiksvoorwerpen of in de fabricage van hun producten, zullen graag gebruik maken van promotionele artikelen.

Het graveren van houten horloges bij Greenwatch

Bij Greenwatch worden houten horloges verkocht die met de hand worden gemaakt waardoor de houten horloge van top kwaliteit is. Een mooie bijkomstigheid is dat je het horloge ook kan laten graveren.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een naam, datum of een bepaalde tekst met een speciale betekenis. Het is dan leuk om iemand een houten horloge cadeau te geven die echt gepersonaliseerd is. Ook als bedrijf kun je het houten horloge cadeau geven aan een relatie of personeelslid.

Het houten horloge als relatiegeschenk

Een mooi geschenk om te geven aan een relatie is het houten horloge. Dit kan bijvoorbeeld een familielid zijn, maar ook je klanten hebben vaak enige waardering voor een relatiegeschenk. Dit gaat natuurlijk vooral werken als je iets schenkt dat super handig is, of toch zeker tot de smaak van de ander behoort.